0342-224013 [email protected]

Ongediertebestrijders Arnhem

BEL DIRECT 0342-224013

Flexibel

 

}

24/7 bereikbaar

 

Gecertificeerd

 

App Van Deuveren

Ongediertebestrijders Arnhem

Als ongediertebestrijders in Arnhem komen wij op vakkundige wijze uw ongedierte bestrijden. U kunt ons inzetten voor onder meer muizen, ratten, wespen, mollen, houtworm en boktoren. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven van hun ongedierte af. Ook boerderijen zetten ons vaak in. Bij ongedierte geldt: wees er op tijd bij! Signaleert u ongedierte of symptomen van ongedierte? Als ongediertebestrijders in Arnhem komen wij snel ter plaatse. Wij zijn voor alle sectoren inzetbaar, zoals horecagelegenheden, de industrie, de woningbouw en de agrarische sector. Heeft u overlast van muizen of een wespennest? Dan treden wij graag op als uw ongediertebestrijders in Arnhem.

houtwormbestrijding
rattenbestrijding

Muizen bestrijden Arnhem

Muizen bestrijden in Arnhem doen wij veel als ongediertebestrijdingsbedrijf. Vooral huismuizen komen veel voor in woningen en bedrijven. Ze wurmen zich overal tussen door kieren in vloeren en van achter plinten. Vooral oude panden zijn geliefde. Muizen zijn zeer actief en lusten vrijwel alles. Vindt u aangevreten voedsel of papier? Grote kans dat u last heeft van muizen. Zelf aan de slag met muizenvallen, daarmee redt u het meestal niet in de strijd tegen muizen. Wij kennen het gedrag van muizen en bestrijden dit ongedierte op zeer effectieve wijze. Voorkom aangevreten kabels of een plaag en schakel ons in tegen muizen als ongediertebestrijdingsbedrijf in Arnhem!

Ratten bestrijden Arnhem

Ratten bestrijden in Arnhem laat u beter over aan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Heeft u last van ratten? Geen paniek, wij zijn gespecialiseerd in professionele rattenbestrijding en komen snel ter plaatse. Wij kennen het gedrag van ratten, wat ze graag eten en drinken, waar ze hun nest bouwen en hun looproute. Alle plekjes van de rat nemen wij daarom onder handen, zowel met rattengif als rattenklemmen. Ratten zijn onhygiënische dieren, die kabels en leidingen kapot kunnen bijten en ziekten kunnen verspreiden. Laat daarom altijd een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in Arnhem de ratten bestrijden.

rattenbestrijding

BEL DIRECT 0342-224013

Heeft u last van ongedierte?

Neem dan contact op met Van Deuveren Agrarische Dienstverlening. Wij komen voor ongediertebestrijding in heel regio Arnhem.

=

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies

KvK: 58384383

0342-224013

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.