0342-224013 [email protected]

Kruipende insecten

BEL DIRECT 0342-224013

Flexibel

 

}

24/7 bereikbaar

 

Gecertificeerd

 

App Van Deuveren

Zilvervisjes bestrijdingsdienst Amersfoort

Heeft u last van zilvervisjes in huis? Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies, Ongediertebestrijding Amersfoort, komt graag op professionele wijze deze zilvervisjes bestrijden. Zilvervisjes komen veel voor in huishoudens en een paar is heel normaal. Is er echter sprake van een plaag, dan schakelt u beter een ongediertebestrijdingsbedrijf in. Zilvervisjes keren namelijk snel terug. Zilvervisjes houden van vocht en je vindt ze dan ook vaak in badkamers, washokken en keukens. Vooral bij warm weer zijn ze actief. Ze zijn niet schadelijk voor mensen, maar kunnen wel kleding en bekleding aantasten. Met onze professionele methodes, waaronder inspuiten met insecticide, komen wij op effectieve wijze de zilvervisjes bestrijden.

vlooienbestrijding

Vlooien in huis bestrijden

Heeft u last van vlooien in huis? Grote kans dat dit door uw trouwe maatje komt. Honden en katten nemen nogal eens vlooien mee naar binnen, hoewel u ook zonder huisdieren last kunt hebben van vlooien. Ook al houdt u uw huisdieren nog zo schoon en hygiënisch, vlooien kunnen toch uw huis binnendringen. Heeft u eenmaal een vlooienplaag, dan vindt u ze overal terug, in de bank, het bed, de stoelen en de vloerbedekking. Enkel uw huisdier behandelen is dan niet voldoende, ook uw huis moet onder handen genomen worden. Kortom, tijd om een professionele bestrijdingsdienst in te schakelen! Na afloop geven wij u ook preventieve tips mee ter voorkoming van een nieuwe vlooienplaag.

Kakkerlakken bestrijden in huis

Kakkerlakken in huis, u moet er niet aan denken. Gelukkig komen kakkerlakken als plaag in Nederlandse huishoudens niet meer zoveel voor. Kakkerlakken zijn echter hardnekkige beestjes en heeft u er eenmaal last van, dan is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Kakkerlakken vormen een bron van ziektekiemen, met ziektes zoals salmonella en tyfus. Niet te vergeten de vieze geur die ze verspreiden. Geen paniek, wij komen effectief de kakkerlakken bestrijden. Wij gebruiken hiervoor een speciale gel die de kakkerlakken opeten waarna ze het loodje leggen. Een kakkerlak gespot? Dan benadert u Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies, Ongediertebestrijding Amersfoort.

kakkerlakkenbestrijding
mierenbestrijding

Ongediertebestrijding mieren in huis

Last van krioelende mieren in huis? Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies, Ongediertebestrijding Amersfoort, komt snel uw mierenplaag bestrijden. Wat mieren in de zomermaanden is heel normaal, maar heeft u eenmaal een mierennest, dan schakelt u beter professionele mierenbestrijding in. Mieren kunnen namelijk flink schade aanrichten aan uw tuin en eventuele groente en fruit. Wij kijken altijd eerst naar de soort mier voor de juiste bestrijding. Na ons bezoek zult u binnen een paar dagen al een grote afname van mieren bemerken. Binnen de komende weken daarop zal het hele mierennest uitgeroeid zijn. Wij geven u ook tips mee om mieren in de toekomst te weren, nog altijd de beste remedie tegen mieren.

BEL DIRECT 0342-224013

Snel van kruipende insecten af?

Neem snel contact op met Van Deuveren Agrarische Dienstverlening! Wij komen voor kruipende insecten in heel regio Amersfoort, Oosterbeek, Barneveld en Elburg.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.