0342-224013 [email protected]

Mollenbestrijding

BEL DIRECT 0342-224013

Flexibel

 

}

24/7 bereikbaar

 

Gecertificeerd

 

App Van Deuveren

Last van mollen in de tuin?

Heeft u last van mollen in de tuin? Als mollenbestrijder komen wij in heel regio Oosterbeek, Arnhem, Amersfoort en Elburg om particulieren te helpen hun tuin mooi te houden. De frustratie bij tuineigenaren is groot als er mollen opduiken in hun piekfijn verzorgde tuin. Mollen graven gangen en werken de uitgegraven grond omhoog, de zogeheten molshopen ontstaan. Het resultaat: een vernielde tuin en hoge kosten. Wij komen daarom snel ter plaatse. Doorgaans werken wij bij particulieren met mollenklemmen, een zeer effectieve methode om snel en gemakkelijk van een mollenplaag af te komen. De klem wordt in een mollengang geplaatst, waardoor de mol in de klem loopt en het loodje legt.

mollenbestrijding
mollenbestrijding

Mollenbestrijding met mollentabletten

Bij boerenbedrijven en andersoortige bedrijven met veel land kan de schade aanzienlijk oplopen bij een mollenplaag. In het grasland ontstaan zandhopen, waardoor zand in het gras komt en de graskwaliteit achteruit gaat. Dit is het voedsel van koeien, waardoor de productie van de melkkoe minder wordt. Gezien het grote te behandelen oppervlak gebruiken wij meestal mollentabletten ter bestrijding, deze zijn alleen verkrijgbaar met een licentie. De tabletten stoppen we in de molshopen, waarna ze oplossen tot een soort gas dat vervolgens op de zenuwen van de mol slaat. Wanneer het een grootoppervlak betreft zijn mollentabletten een uitstekende oplossing. U mag nadat wij de mollentabletten hebben ingezet drie dagen het terrein niet belopen. Heeft u onverhoopt last van een mollenplaag? Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies komt graag langs voor een snelle inventarisatie!

BEL DIRECT 0342-224013

Heeft u last van mollen?

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies staat voor u klaar en verlost u van plaagdieren. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Oosterbeek, Arnhem, Amersfoort en Elburg. Neem snel contact op!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.