0342-224013 [email protected]

Ongediertebestrijding voor bedrijven

BEL DIRECT 0342-224013

Flexibel

 

}

24/7 bereikbaar

 

Gecertificeerd

 

App Van Deuveren

Ongediertebestrijding boerderijen

Ongediertebestrijding voor boerderijen en andere ondernemers in de agrarische sector verzorgen wij veel. De meeste ondernemers in de agrarische sector zijn aangesloten bij IKB en nemen hun eigen ongediertebestrijder in dienst. Zo kunt u er periodiek blijvend voor zorgen dat het ongedierte onder controle blijft. Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving betreft ongediertebestrijding in de agrarische sector volgens de regels en het kwaliteitskeurmerk SKV. Wij houden het hele jaar door periodiek ongedierte weg bij uw boerderij of andere agrarische onderneming. Dit houden wij bij in een logboek. Heeft u last van ongedierte als agrarisch ondernemer? Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies komt het oplossen!

mollenbestrijding
mierenbestrijding

Ongediertebestrijding voor horeca

Ongediertebestrijding in horecagelegenheden is een belangrijke, dat begrijpen wij bij Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies maar al te goed. Daar waar eten is kan ongedierte op af komen, juist waar het zo ongewenst is. Volgens de regels van HACCP bestrijden wij ongedierte in uw horecagelegenheid. Het meest waardevolle van uw restaurant, café of lunchroom is uw reputatie, deze hangt onder meer af van een hoog hygiëneniveau. Hebben uw gasten een positieve ervaring, dan levert dat goede reclame op. U moet er niet aan denken dat uw gasten een rat zien lopen tijdens hun diner of dat een controle door de NVWA slecht uitpakt. Als ongediertebestrijder houdt Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies uw zaak vrij van ongedierte.

Ongediertebestrijding industriële sector

Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies komt in de industriële sector voor ongediertebestrijding bij onder meer fabrieken, industrieterrein, producten, opslagverhuur en partybedrijven. Wij bieden plaagdierbestrijding aan op het hoogste niveau in elke fase. Ook voorzien wij u van advies, zodat u met andere manieren van werken kunt voorkomen dat plaagdieren in de toekomst weer terugkeren. Producten en productieprocessen die worden beschadigd en belemmerd door ongedierte zorgen al snel voor hoge kosten. Met onze proactieve aanpak weert en voorkomt Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies last door ongedierte.

vliegenbestrijding

BEL DIRECT 0342-224013

Wilt u meer weten over onze ongediertebestrijding voor bedrijven?

Neem dan contact op met Van Deuveren Agrarische Dienstverlening. Wij komen voor vliegenbestrijding in heel regio Amersfoort, Oosterbeek, Barneveld en Elburg.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.