0342-224013 [email protected]

Over

Flexibel

}

24/7 bereikbaar

Gecertificeerd

Het ontstaan van Ongediertebestrijding Amersfoort

Wat klein begon, werd uitgebreid naar iets groots. Dennis van Deuveren begon in 2009 met het uitvoeren van werkzaamheden op boerderijen. Wanneer de boeren niet konden werken, stond hij voor ze klaar en al gauw werden de klussen dagelijks werk.

Veel boerderijen hadden last van mollen en daar had Dennis een oplossing voor: mollenbestrijding. Ook ratten en muizen veroorzaakten overlast. Ongediertebestrijding is een vak waar Dennis passie voor heeft en wat voor huizen en boerderijen onmisbaar is. Ongediertebestrijding Amersfoort, onderdeel van Van Deuveren Plaagdierbeheersing & Advies ontstond in 2013.

Ongediertebestrijding Amersfoort richt zich hedendaags op alle soorten plaagdieren. Denk aan vliegen, muizen, houtworm of boktorren. Wij verlossen u van alle kruipende, vliegende of knagende beestjes.

Professioneel en vakkundig

Onze ongediertebestrijders bezitten over verschillende certificaten en diploma’s. Voor u betekent dat, dat u gegarandeerd bent vakkundig geleverd werk. Dit is van belang, omdat verscheidene bestrijdingsmiddelen niet meer aan particulieren verkocht mogen worden. Zo is het bijvoorbeeld verboden om rattengif te gebruiken. Ongediertebestrijding Amersfoort is gecertificeerd voor IPN rattenbeheersing. Kortom, u kunt ervan op aan dat ongedierte op professionele wijze wordt bestreden.

Ongedierte

"Wat uw probleem ook is, wij komen altijd tot een oplossing!"

– Dennis van Deuveren

Heeft u last van ongedierte?

Ongediertebestrijding Amersfoort staat voor u klaar en verlost u van plaagdieren. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Oosterbeek, Arnhem, Amersfoort en Elburg. Neem contact op!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.