0342-224013 [email protected]

Vliegenbestrijding

BEL DIRECT 0342-224013

Flexibel

 

}

24/7 bereikbaar

 

Gecertificeerd

 

App Van Deuveren

Vliegenbestrijding op boerderijen

Vliegenoverlast op boerderijen is een extra groot probleem, de productie vindt hier immers plaats en daarmee uw inkomen. Voorkomen is daarom hier in het bijzonder beter dan genezen. Neem een melkveehouderij met koeien. Vliegen zorgen voor stress bij koeien en kunnen ziektes overbrengen, met dramatische gevolgen voor de melkproductie en omzet. Vliegenoverlast bestrijden kost meer tijd en geld dan het voorkomen. Zo zorgt het doden van maden ervoor dat de vliegenpopulatie niet te hard groeit. Kortom, wanneer het voorjaar weer aanbreekt, is het tijd voor boerderij eigenaren om na te denken over vliegenbestrijding.

vliegenbestrijding
vliegenbestrijding

Biologische vliegenbestrijding

Als ongediertebestrijder hechten wij grote waarde aan een duurzaam milieu. Met biologische vliegenbestrijding dragen wij bij aan een gezonde en veilige omgeving voor mens en dier. Wij gebruiken zo min mogelijk giftige bestrijdingsmiddelen om vliegen te bestrijden, en met succes. Veel agrarische bedrijven maakten al gebruik van onze preventieve biologische vliegenbestrijding. Hiervoor gebruiken wij de natuurlijke vijanden van de vlieg: sluipwespen of roofvliegen. Met biologische vliegenbestrijding voorkomt u vliegenoverlast in plaats van dat u het achteraf bestrijdt, waardoor u uw productieprocessen duurzaam kunt voortzetten. Een prettig bijkomend voordeel: biologische vliegenbestrijding is voordeliger.

BEL DIRECT 0342-224013

Heeft u last van ongedierte?

Ongediertebestrijding Amersfoort staat voor u klaar en verlost u van plaagdieren. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Oosterbeek, Arnhem, Amersfoort en Elburg. Neem contact op!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.