0342-224013 [email protected]

Wespenbestrijding

BEL DIRECT 0342-224013

Flexibel

 

}

24/7 bereikbaar

 

Gecertificeerd

 

App Van Deuveren

Wespenbestrijding met garantie

Wespenbestrijding is een serieuze zaak, begin hier daarom nooit zelf aan. Wespen bestrijden kan gevaarlijk zijn en bovendien heeft u nooit de garantie dat de wespen niet terugkeren. Heeft u last van een wespenplaag? Dan komen wij zo snel mogelijk ter plaatse, doorgaans binnen een dag. Heeft u last van wespen in grote aantallen of een wespennest? Neem in beide gevallen zo snel mogelijk contact met ons op. Ook een wespennest verwijderen is zeer specialistisch werk dat u beter overlaat aan een professional. Na afloop voorzien wij u van advies om de volgende keer een nieuwe wespenplaag te voorkomen. We kijken dan welke wering het beste past in uw ruimte.

wespenbestrijding
wespenbestrijding

Snel en lief voor het milieu

Als wij een wespennest bestrijden nemen wij het milieu zo veel mogelijk in acht. Uiteraard staat het bestrijden van de wesp voorop. Wij zijn uiterst professioneel en beschikken altijd over de juiste kennis om elke wespenplaag aan te pakken, zonder gebruik van onnodige chemische middelen. Als gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen houden wij onze kennis up-to-date om u altijd de beste service te geven: garantie dat de wespenplaag verdwijnt en wegblijft. Een gedetailleerde rapportage en grote klantvriendelijkheid behoren uiteraard tot onze service. Tot slot doen wij er alles aan om u een zo voordelig mogelijke rekening te presenteren.

BEL DIRECT 0342-224013

Vandaag nog van uw wespenplaag af?

Neem snel contact op met Van Deuveren Agrarische Dienstverlening. Wij komen voor wespenbestrijding in heel regio Amersfoort, Oosterbeek, Barneveld en Elburg.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.