Houtworm bestrijden Almere en omgeving

Wij bestrijden houtworm snel professioneel en vakkundig

Professionele Houtworm bestrijding in Almere

Ongediertebestrijding Eemland, de Specialist in het aanpakken van hout borende insecten, zoals houtworm / boktor! Deze houtaantasting kan voorkomen in al het hout. Denk hierbij aan houtworm in uw schuur, de dakconstructie, hooischuur of meubels. Wij adviseren onze klanten hierin wel stappen in te nemen, om ergere aantasting te voorkomen. Bij het uitvoeren van een houtworm inspectie kijken wij of het een actieve aantasting betreft en om welk beestje het gaat. Beiden is van belang om zorgvuldig een effectieve behandeling uit te voeren.  Meestal  is dit al snel te herkennen door het ontdekken van boormeel of gaatjes in het hout. Ook komt het voor dat wij wat hout uit moeten krabben om een duidelijk beeld te krijgen. Als bouwkundig inspecteur kijk ik naar sporen in het hout, uitvlieg openingen en de kleur van het boormeel. Indien de houtaantasting actief is, kunnen wij u adviseren of het een oude aantasting of actieve aantasting betreft.

Wespennest bestrijden

Reviews

De juiste behandeling

Voor het effectief bestrijden van houtaantasters, dient het hout of de meubels onbehandeld te zijn. Is het aangetaste hout bewerkt met een verflaag of een  laklaag, dan adviseren wij de klant het hout kaal te maken voor de juiste behandeling. Ongediertebestrijding Eemland werkt met 2 methodes. Wij voeren onze werkzaamheden uit dor middel van een oppervlakte behandeling, of de injectie methode. Een combinatie van beiden wordt ook uitgevoerd. Welke behandeling de juiste is, bespreken wij gelijk met de klant nadat wij een inspectie hebben uitgevoerd.

Vast laag Tarief

Wij streven er naar duidelijkheid te geven over de mogelijkheden van behandelingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze e-mail: info@ongediertebestrijdingeemland.nl of neem contact met ons op via: 06 471 29 425

Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook op zon-feestdagen.

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, advies en inspectie!

Scroll naar boven