Houtworm bestrijden Lelystad

Wij bestrijden houtworm snel professioneel en vakkundig

professionele Houtworm bestrijding tegen vast laag terief

U zoekt een Professionele houtwormbestrijder? Ongediertebestrijding biedt altijd een vast laag tarief!

 

U hebt uw droomhuis gevonden maar ontdekt mogelijkheid van houtworm schade? Wat te doen? Actieve houtworm herkent u door het vinden van boormeel of kleine gaatjes in het hout. Wij raden onze klanten altijd aan om dit te laten beoordelen door een professionele Ongediertebestrijder.  Mensen raken meestal in paniek bij het ontdekken van een houtworm aantasting. Ongediertebestrijding raadt haar klanten aan actie  hierin te nemen. Wij kijken naar de juiste oplossing/ behandeling voor het behoudt van het aangetaste gedeelte.

Wespennest bestrijden

Reviews

Kosten Houtwormbestrijding Lelystad

 Door jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten tijdens het uitvoeren van een inspectie, meestal wel gerust stellen.  De mogelijkheden voor het bestrijden van houtworm of boktor zal met u besproken worden. Ongediertebestrijding Eemland  zal dan ook gelijk  een prijsopgave voorleggen.. Is het hout zodanig aangetast dat de kosten voor het bestrijden van houtworm hoger uit vallen, ook dan blijven wij transparant in ons advies.  Wij worden vaak gevraagd door  makelaars om voor haar klanten een houtworm inspectie uit te voeren, wij blijven altijd een neutraal persoon in deze. Ook werken wij met bedrijven, gemeentes en huiseigenaren.

Gecertificeerd bouwkundig inspecteur

Ongediertebestrijding Eemland is een gecertificeerd bedrijf. Een groot voordeel voor onze klanten is dat wij een gecertificeerd bouwkundig inspecteur zijn. Voor vragen of een vrijblijvende offerte stuur dan een e-mail naar: info@ongediertebestrijdingeemland.nl of neem contact met ons op via: 06 471 29 425. Wij kijken en denken graag met u mee en zoeken altijd naar een gedegen oplossing.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, advies en inspectie!

Scroll naar boven