Houtworm bestrijding Nieuwegein

Wij bestrijden houtworm snel professioneel en vakkundig

Houtworm bestrijding specialist

Houtworm/ Boktor bestrijding van dakconstructie, garages of schuren?

Ongediertebestrijding Eemland is  gespecialiseerd en gecertificeerd, werkt vakkundig en is altijd de goedkoopste ongediertebestrijder in uw omgeving.

Onze klanten kunnen wij meestal geruststellen wanneer wij tijdens een houtworm inspectie boormeel of sporen in het hout aantreffen.

 

Dit noemen wij actieve aantasting. Houtborende insecten in een garage wordt vaak opgemerkt doordat u boormeel aantreft op horizontale vlakken, bijvoorbeeld op een auto of opgeslagen spullen. Bij het aantreffen van een hoopje boormeel  zal er recht boven dit hoopje poeder, een aantasting van het hout zichtbaar zijn. Dit zijn de bekende gaatjes in het hout

Wespennest bestrijden

Reviews

Eerst een inspectie

Wanneer Ongediertebestrijding Eemland  een inspectie heeft uitgevoerd, kunnen wij de klant een plan van aanpak voorleggen.  Wij geven u dan gelijk een prijsopgave en kunnen op kort termijn een afspraak met u inplannen. Het allerbelangrijkste voor ons is, de klant duidelijk uitleggen hoe het proces van houtborende insecten verloopt. Wij bekijken alle houtdelen en soms is het nodig om wat hout open te krabben om duidelijkheid te krijgen in hoeverre de aantasting zich bevindt. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bestrijden van houtborende insecten en zullen dit met u bespreken. Denk hierbij aan  een oppervlakte behandeling, een injectie behandeling of een combinatie van beiden. Wij werken met een bestrijdingsmiddel waarop wij 10 jaar garantie geven.

24/7 Servicedienst en vast laag Tarief

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden, is het van belang dat de ruimte leeg is, stofvrij en goed bereikbaar.

Ongediertebestrijding Eemland werkt vanuit Amersfoort in een straal van 50 kilometer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Ook staan wij onze klanten graag te woord bij het geven van advies.

 

Bij vragen naar de mogelijkheden voor het bestrijden van houtworm/ Boktor zijn wij te bereiken via info@ongediertebestrijdingeemland.nl

of telefonisch: 06-47129425.

Scroll naar boven