Houtworm bestrijding Ermelo en omgeving

Wij bestrijden houtworm snel professioneel en vakkundig

Houtworm bestrijding specialist

Ongediertebestrijding Eemland is de houtworm bestrijder van Ermelo en omstreken. Al meerdere tevreden klanten zijn u voor gegaan in een samenwerking met Ongediertebestrijding Eemland.  Wij hebben een  jarenlange ervaring op het gebied van bestrijden van houtworm/ boktor. Ons bedrijf is gecertificeerd en gespecialiseerd in het vakkundig opsporen en bestrijden van houtborende knaagdieren. Hebben wij ook de specialiteit van bouwkundig inspectie Monumentale panden in ons portefeuille. Met deze expertise op zak kijken wij met een ander oog naar het aangetaste hout. Is het een oude aantasting of een actieve aantasting? Dit is van groot belang voor het wel of niet uitvoeren van een houtworm behandeling en welke methode eruit gevoerd dient te worden.

Wespennest bestrijden

Reviews

Professionele houtwormbestrijder in Ermelo

Wanneer wij boormeel aantreffen  en deze is licht van kleur, dan spreken wij meestal van een actieve aantasting. Ook voeren wij een sporenonderzoek uit door middel van licht. Wanneer wij gaatjes ontdekken in het hout, kan duiden op actieve houtwormaantasting. Ongediertebestrijding Eemland  raad haar klanten dan aan  om actie te ondernemen. Een offerte aanvragen kan altijd, wel geven wij de voorkeur voor het uitvoeren van een inspectie die zorgvuldig door ons uitgevoerd zal worden. Nadat wij deze werkzaamheden hebben uitgevoerd bespreken wij met u de mogelijkheden en geven wij u een prijsopgave .Mocht het hout of meubelstuk te ver aangetast, ook dan zullen wij u hierin een transparant advies in geven.

Vast laag Tarief

Voor vragen of advies zijn wij 24/7 bereikbaar. Als bouwkundig inspecteur kunnen wij ook een bouwkundig rapport voor u opstellen. Een offerte opvragen kan via: info@ongediertebestrijdingeemland.nl

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, advies en inspectie!

Scroll naar boven