Houtworm bestrijding Arnhem en omstreken

Wij bestrijden houtworm snel professioneel en vakkundig

Houtworm bestrijding specialist in de regio Arnhem

Houtworm of Boktor aantasting in een monumentaal pand?

 

Als bouwkundig inspecteur, monumentale panden, heb ik vele inspecties verricht op houtborende insecten van monumentale panden in binnen en buitenland.

Door deze werkzaamheden heb ik vele jaren ervaring opgedaan. Houtaantasting in houtenconstructies van monumentale panden, heeft de juiste expertise , vakkundigheid en zorg nodig. Men moet zich houden aan de juiste richtlijnen die hiervoor bedoelt zijn! Voor het uitvoeren van een houtworm behandeling komt er dan ook meer bij kijken dan ruw weg deze werkzaamheden uit te voeren.

Ik werk veel in opdracht met bouwbedrijven, gemeentes, eigenaren en makelaars.

Wanneer u   twijfelt over mogelijke houtworm of boktor aantasting in een pand,  is het raadzaam contact op te nemen met een expert op het gebied van Houtworm bestrijding, die ook gecertificeerd is.

 Wanneer u contact opneemt met  Bob Wilson van Ongediertebestrijding Eemland  zal hij met u een afspraak inplannen voor het uitvoeren van een inspectie.

Wij zijn een onafhankelijk partij in deze fase. Voor ons is het belangrijk te kijken naar de houtconstructie en of er veel schade is aangericht, of juist niet!

Wespennest bestrijden

Reviews

Eerst een inspectie

 Na het uitvoeren van een inspectie, beschrijven wij onze bevindingen in een  rapport. Een houtworm of boktor aantasting is meestal goed te bestrijden en kunnen u  hierin ook duidelijk adviseren. Wanneer de houtconstructie niet te behandelen is, geven wij de klant ook hierin een duidelijk advies.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het bestrijden van houtworm of boktor. Wanneer wij u een duidelijk beeld hebben kunnen geven over de cyclus van de houtborende insecten, wat de mogelijkheden zijn, hopen wij ons doel bereikt te hebben, en dat de  klant gerustgesteld is.  Bij twijfels of verdenking van houtaantasting, is het  aan te bevelen om actie te ondernemen.

Ongediertebestrijding Amersfoort

Vast laag Tarief

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtwormbestrijding neem dan contact met ons op via het contactformulier , of stuur een mail naar: info@ongediertebestrijdingeemland.nl.

 Bellen kan natuurlijk ook : 06-47129425. Wij adviseren u graag bij het aantreffen van houtborende insecten.

Scroll naar boven